17 apr. 2010

Ei, au mai multe ouă

Dese ori, organele legi, în loc să fie un exemplu de moralitate şi corectitudine, dau dovadă de mult tupeu şi încearcă să ne demonstreze că ei au dreptul să fie deasupra de legi. 

Ieri, mersesem cu un coleg până la Primărie (Timişoara). Când ajungem lângă primărie, ne atrage atenţia prezenţa unui automobil de la Control Trafic. Era parcată la colţul străzi, pe trecerea de pietoni, la mai puţin de doi metri de indicatorul cu oprire interzisă şi acces interzis; la trei-patru metri de colţul drept al Primăriei şi aproximativ 50 de metri de Catedrala Metropolitană. 



Eu şi colegul ne-am rezolvat problema de la Primărie iar când ne-am întors maşina era tot acolo singură. Fără  a avea măcar luminile de avarie puse.


Cu siguranţă, cei de la ADP care ridică maşini în disperare, nu au văzut-o pe aceasta iar şoferul acesteia a plecat nestingherit. În schimb, zilnic văd cum ridică maşini. Multe dintre ele sunt Dacii vechi... un fel de coteţ pe 4 roţi care dacă nu ar exista programul Rabla ar valora mai puţin decât cuantumul amenzi şi taxei de recuperare.

Domnilor ofiţeri, bugetari sau cum vă mai numiţi, nu aşteptaţi respect şi respectarea legi atât timp cât d-voastră nu sunteţi un exemplu de moralitate şi corectitudine!

Niciun comentariu: