26 apr. 2014

Sisu spune lucrurilor pe nume

Un prieten tocmai a distribuit pe Facebook un filmulet foarte interesant si cred ca trebuie distribuit. Sisu, fost membru al trupei La Familia, trecut prin niste momente nu tocmai fericite, pune punctul pe I. Partea interesanta incepe de la minutul 1:35.


Poate ca pentru unii suna a pleonasm si pentru altii suna deplasat, dar televiziunea si presa in general deformeaza realitatea. Produsele lor consumate in mod regulat si intens fac doar rau oamenilor.

Bonus: Doar o monstra de actualitate.

14 apr. 2014

Du-ti copilul la circ

Daca esti timisorean sau ai drum prin Timisoara zilele aceastea si inca nu ti-ai dus copii la circul Las Vegas iti recomand s-o faci.
Aceste zile a poposit la Timisoara circul Las Vegas si sambata dimineata ma trezisem cu un apel de la un prieten ce imi propunea sa scoatem copii la circ. Initial am ezistat dar ulterior am acceptat invitatia sa si cred ca i-am facut o mare bucurie copilului. Atmosfera a fost una foarte placuta si copii s-au simtit excelent.


Spectacol a durat aproape doua ore cu o pauza de 15 minute, timp in care copii s-au putut plimba cu poneii sau sa faca poze cu camila. Oamenii mi s-au parut niste profesionisti si am ajuns la final sa concluzionez ca spectacolul a facut toti banii.