3 oct. 2010

Câinele moare de drum lung… şi prostul de grija altuia

Bag de seamă că celebrii amigos Mihnea Balta şi adjunct lăbar Bogdan Coroi au intrat într-o criză teribilă de idei. După o teorie a alinierii axelor în sistemul cartezian tridimensional credeam că au ieşit la pensie sau că s-au controlat la cap şi sunt internaţi la Bălăceanca.
În penultimul topic din 21 septembrie dl. Mihnea se revolta pe faptul că alţi aliniază altfel de cum îi place lui axele sistemului cartezian tridimensional şi implicit e de porc.

Mulţumesc cerului pentru că există siteul faţă de carte! Cu ajutorul lui am aflat de ce era într-o starea de letargie trollerul nr. 1 din România, Mihnea Balta.
Presimt că domnul Mihnea Balta o va pune de un proces intentat de regizorul Florin Şerban pentru denaturarea capodoperei sale: Eu când vreau să fluier, fluier. La dl. Balta filmul are alt titlu, după cum singur îşi intitulează revelaţiile spunând că îşi construieşte cerul, pardon, sistemul de coordonate, propria librărie STL, etc.
Mihnea pregăteşte la Bălăceanca o continuare a celebrului film, cu el în rolul principal, dar nu la închisoare ci la azil şi cu alt titlu ce se termină cu 2, continuare la nu ştiu ce... 

Pentru că au ceva cu restul lumii care lucrează în firme multinaţionale, cineva de pe codexpert.ro le spunea: "Stand-up programming? "Fara a spune macar odata ceva corect ?" Dar chiar zi-ne tuturor cit de cu vaca sintem, la firmele noastre de renume galactic sau satesc. "
Firma d-lui Mihnea, conform site-ului firme.info are 3 angajaţi. Deci, pentru ei e de porc să lucrezi într-o firmă mai mare, chiar şi multinaţională. Nu mai contează faptul că îţi place ce faci acolo, că eşti decent plătit şi ai linişte financiară.
Fireşte că multinaţionalele sunt de porc pentru că au oameni la HR ce fac profilul psigologic al angajaţilor, înainte de a-i angaja. Ei au picat astfel de teste şi atunci e mai bine la buticul lor.

Prin blogul lor ei pretind fac un pamflet la adresa programtorilor români, dar în realitate fac o copie a mult mai celebrului piticigratis.com. Ei au nişte ţinte predilecte, ca tonomatele mogulilor. Fie că se vorbeşte de aceste persoane sau nu, ei pun tag-uri cu numele lor doar pentru a aplica nişte tehnici de SEO.

Iată cât de puerili pot să fie aceşti bipezi:
Mai precis, fanii nu s-au muţumit să-mi dedice aproape un întreg blog, dar şi vor să apară ca urmăritori ai acestui blog. Ghinion... există posiblitatea de-a bloca "fowlers".

Unul din flame-urile avute cu aceşti indivizi a pornit de la faptul că pe dânşi îi zgârie pe retină să vadă un operator preincrementare folosit pe iteratori.
for (std::list::iterator it = mylist.begin(); it != mylist.end(); ++it)
// în loc de... cum îi place lu domnu' de la Ovidius
for (std::list::iterator it = mylist.begin(); it != mylist.end(); it++)
Marinarul de baltă se încăpăţâna să accepte ce spun sursele STL din Visual C++ si o dădea pe ce minuni face compilatorul în modul release cu optimizarea /O2, doar pentru ca să cadă el în picioare. Ca, doar nu degeaba simbolul său pe facebook e o mâţă purecoasă.

Ţin să le mulţumesc prietenilor pentru faptul că au pupat şi pupă la greu lumea în fund prin intermediul twitter dar şi în alte parţi, doar pentru a-şi face trafic şi implicit să-mi facă trafic.  
Sunt atât de proşti, încât, nu realizează că îmi fac servicii de SEO. În septembrie, chiar îmi puneam problema că frustraţii nu mai îmi fac atâta trafic ca altă data.

Domeniul personal mi-l cumpărasem la sfârşitul lui iunie. Prin 17 iulie, după ce Bogdan Coroi alias jos8cal a fost premiat cu BAN definitiv pe codexpert.ro, aflu despre opera lor printr-un comentariu postat de unul din ei la mine pe site. O vreme, "bajeţii" nu au ezitat să-mi fie şi client de RSS al blogului lor, pentru a mă ţine la curent cu operele lor.

Iată cum arată sursele de trafic pentru acest blog. De departe, fanii mei sunt campioni de SEO. Aceeaşi poveste şi cu domeniul personal. Fanii mei mi-au adus vizitatori, nu glumă.

Dragi amigos, vă propun să vă numiţi site-ul după numele meu... pentru că, de fapt, closetul vostru e o dedicaţie personală, oricât aţi încerca voi să faceţi pe lupii moralişti ai programării româneşti. Ştiu că vă place să faceţi adrese de email cu numele altora şi să le folosiţi. Cu mici exepţii, obsesia voastră pentru mine e cât se poate de evidentă.
Orice om cu toate ţiglele pe casă îşi dă seama de acest aspect.

Ieri, uitându-mă în panoul de administrare al acestui blog, secţiunea Stats, am remarcat un trafic suspect de ridicat pe un topic modest ce nu s-a mai bucurat până acum de un astfel de trafic. Mi-am dat seama că cei ce se ocupă de partea de SEO a blog-urilor mele au evadat de la ospiciu.

Din topicul "Primul radar" ei înţeleg sau fac pe proştii că aş fi încurcat traficul, nu că am fost încurcat în trafic.


Nebunii au evedat evadat ieri de la ospiciu şi au revenit online cu un subiect ce nu are nici o legătură cu ceea ce pretind ei "stand up programming". Proştii ce-mi poartă de grija o freacă la rece despre ce am mai "ciript" eu online, în ultima vreme. În poza alăturată se poate observa cum arată un programator, client fidel al psihiatrilor.
Mă bucur că bajeţii nu au ratat ciripirea cu dedicaţie "Psychologists say that blog posters who post negative, sarcastic or angry posts actually reflect their own inner anger and insecurity".
Mai corect, în cazul lor cred că ar fi mai util un psihiatru de la Bălăceanca. Psihologii nu mai au nici o armă cu care i-ar putea ajuta.

Tot în topicul de ieri ce mi-a adus acest trafic oameni nu mai încap de o altă ciripire a mea: As a Ford car owner, I feel better when I see this movie: http://www.youtube.com/watch?v=4TshFWSsrn8
După o asemenea ciripire pe twitter, cât de tembel trebuie să fi să tragi astfel de concluzii: "El se face cu forta parte din performanta lui Ken Block"? Atât de tembel cât Mihnea Virgil Balta.
Nu ştiam că e o problemă faptul că majoritatea românilor sunt mândrii de Loganul lor. Mihnea şi Bogdan nu par a fi mândri de ale lor. Nu cu orice maşină poţi să faci astfel de drift-uri fără a te răsturna. Fordul stă foarte bine la capitolul stabilitate. Şi da, sunt mulţumit de investiţia făcută într-un produs al brandului Ford. E vreo problema? Pentru niste frustraţi în lipsă acută de idei se pare că este.

Dragi amigos, vă dezamăgesc, dar eu nu dau bani ca să îmi pun mintea cu nişte frustraţi puerili. Pentru voi pare incredibil, dar domeniul standupprogramming.ro nu e al meu şi nu am vreo o legătură cu el.  Ghinion! Intenţionat v-am lăsat în pace pentru a vedea cât de "haters" sunteţi. 
Oricum, încă odată, mersi, de traficul făcut. Vă aştept în continuare.

Aaaa... era să uit! Mai băgaţi pe foc, că se stinge! :))

Pentru aceşti frustraţi, eu sunt şi minier. Asta, deşi m-am născut în Huneodara şi am copilărit la poalele Retezatului, la aproximativ 50 km de Valea Jiului iar liceul l-am făcut în Hunedoara, la 85 km de Valea Jiului.
La geografie "bajeţii" au băut cerneala. Dar na... N-ai cu cine mă... nişte ţărani!



Râdem, noi râdem... dar prostia lui Mihnea atinge limite inimaginabile. 
El nu întelege că, în general, pe acest blog exprim păreri şi trăiri personale din România. Şi cum situaţia din ţară nu e deloc roz, e fireşte ca unele articole să aibe tag-uri de genul "trist", "greata", "lipsa respect", "prost gust", "râs sau plâns"... Asta, pentru că îmi pasă de ce se întâmplă în jurul meu.

Update: Treaba devine groasă. La câtă reclamă au facut danşi, s-a ajuns ca unele cunostinţe să mă întrebe daca site-ul lor e site-ul meu...  Nu, nu este al meu. :) Aş fi preferat să nu fiu nevoit a scrie astfel de aberaţii.

Veşti din ospiciu
04.10.2010: Bogdan Coroi alias jos8cal ş-a luat medicamentele azi şi într-un moment de luciditate simte nevoia să spună lumii că-i plac şi lui proverbele ce se aplică şi în software. După acest moment de luciditate, Bogdan a scrijelit pentru prima dată peretele de la capul patului cu următorul text: , "OMGFUCKOFFDIEANDEATSHIT!" adică "Oh My God Fuck Off, Die and Eat Shit".
Să-l înţelegem!
Suferinţa e mare...

05.10.2010: Băieţii au reparat link-ul spre contul meu de twitter. Aseară nu merge căci fiindu-le foame, mâncaseră un "http://" iar lu' wordpress nu-i plăcea. E de înţeles... Medicamentele începeau să-şi facă efectul.
Ora 17:00: Ups... Din nou nu le merge link-ul.
Ora 17:23: Lucrurile au scăpat din nou de sub control şi gloaba a simţit nevoia să mă informeze.

Un comentariu:

Visual C++ team spunea...

Is it reasonable to use the prefix increment operator ++it instead of postfix operator it++ for iterators?http://bit.ly/dQ9tP7