29 iun. 2014

Romania, tara unde curge laptele si mierea

Faptul ca de multe ori ce iei cu 1000 euro in Germania in Romania poate sa coste cu 3-400 euro mai mult (cel putin in cazul electronicelor) nu ma mai mira.

Totusi, azi am avut parte de-o noua surpriza. In recentul concediu petrecut in Chamonix cumparasem un bax de apa Vittel cu 3.2 euro de la un supermarket din buricul statiunii.
In aceasta seara, la un Kaufland din Timisoara am avut parte de un soc. Doar o sticla de apa Vittel costa 1.6 euro! Ca deh... romanii sunt oameni bogati si poate, chiar fuduli.

Nu e prost cine cere... 

2 comentarii:

Andy spunea...

Cam asa e. Problema e ca noi nu reactionam in niciun fel, asa ca de ce sa scada preturile? Daca se cumpara si asa... ar trebui sa fie prosti s-o vanda si aici cu 3.2 eur/bax.

Sly spunea...

Vroiam sa le spun ceva baietilor ce pun marfa pe rafturi dar din experiente anterioare mi se pare ca mi-as fi racit gura de pomana. Mai sus informatia oricum nu se propaga sau nu era bagata in seama.

Ca sa nu mai spun ca acest brand e ajutat bine de marketing. Ale nostre Izvorul Alb si Aqua Carpatica sunt mult mai bune. Pacat ca iubitii comercianti din marile supermarket-uri le pompeaza pretul in plin sezon - oarecum, de asteptat (mai enervant e cand vezi ca variaza pretul de la o saptamana la alta).